25 d’abril 2010

Cursa de les fonts (Xerta)

El dia es presentava boirós, per un moment vam pensar que el temps acompanyaria, però res més lluny de la realitat…

A quarts de 8 del matí una bona representació de l’Equip Trail Masdenverge va emprendre el camí cap a Xerta. Una vegada allí alguns membres de l’equip van aprofitar a tope l’esmorçar que donava l’organització ja que a casa s’havien apegat los llençols i no havien tingut temps de res!

Després d’un suau escalfament i quatre estiraments ja ens trobàvem els tres corredors preparats a la línia de sortida, sota la trista mirada de les dos grans baixes de l’equip: Lucas i Xavi (ànims que d’aquí res tornareu a estar corrents!!). Acte seguit ens van donar la sortida que com sempre va ser molt emocionant gràcies als ànims dels nostres marxaires; inclús ens animava el membre més jove de l’equip des de la panxa de l’Olga!! Alhora ens vam despedir de Jordi al que sabíem que ja no veuríem fins a l’arribada.

Els primers quilòmetres van ser prou ràpids i distrets perquè Eduard i jo vam anar junts animant-nos mútuament encara que no hi havia massa alè per una gran conversa. En aquells moment ja es començava a notar el calor i fins i tot hi va haver un abituallament en que una simpàtica xertolina “t’arruixava” i no vegis lo bé que anava!

Els quilòmetres anaven passant i fent fent vam culminar la dura ascenció a la Coscollosa. Després d’uns quilòmetres tant exigents ja es podien notar els entrenos que portaven uns i altres (curses, maratons, etc.) i ja vaig perdre de vista a Eduard (preparat Lucas quan tornes que això de la marató els hi ha cundit molt!!).

Ens quedaven per davant unes baixades bastant tècniques i algun quilòmetre que altre per arribar a Xerta. En arribar al tram d’asfalt quedava l’últim esforç i acompanyat d’Eduard que va vindre a rebre’m als últims metres vaig creuar la línia de meta on ja estava tot l’equip trail.

Cal destacar el gran paper del nostre crack Jordi que va quedar dintre el TOP-TEN de la classificació general. A més, va demostrar que encara li quedaven forces per dedicar una bona estona a fer-me passar les rampes.

Els resultats finals dels tres corredors van ser:

10 JORDI VIDAL PEREZ 2:48:49
70 EDUARD CABALLERO PADILLA 3:31:52
104 ANGEL ANDRES CASTELLANO 3:53:48

Com sempre els nostres marxaires també van fer un molt bon paper i van finalitzar els 14 quilòmetres de l’exigent recorregut amb molts bons temps:

NOELIA BARBERA ARASA 1:50:26
LLUC BARBERA ARASA 2:22:35
FANI CARLES ARASA 3:28:35
JOSEP CIVIT GUIRAO 2:02:11
SANDRA FERRANDO REINA 3:28:35
EMILIO MONFORT MIRO 1:50:13
XAVI OCAÑA AMARE 2:22:35
RUBEN ROYO ESPUNY 2:22:35
VANESA RUIZ MARTINEZ 1:51:34
MERITXELL SABATE VIDA 3:28:35
MARIA JESUS TOMAS BARBERA 2:26:16

En resum, un bon dia, disfrutant de l’esport en bona companyia. Ens veiem a la pròxima!!
Fem-li una guinyada a l’esport!!!