21 de novembre 2010

1r KM Vertical Roquetes

Una altra vegada l’Equip Trail Masdenverge participa en una de les curses del circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre. En aquest cas es tractava de l’última cursa del circuit i la més diferent a totes les altres; El 1º Kilèmetre Vertical Caro a Roquetes, que constava de 7Km amb 1350 m de desnivell. I com no, natros sense saber a on ens posavem vam anar-hi, la “ vena ebrenca “ tornava a actuar ( vena ebrenca = locos , amb molt de carinyo!). Així que el Xavi (Ocanyeta), la super woman Noelia, el crac de l’Edu , lo Jordi V. (aquest cop acompanyant-me, per això era l’únic que no estava nerviós) i jo Vanerest ens vam posar les nostres bambes, les maies, paravent i amuuuunt que fa pujada!.

Al bon matí, a l’arribar ens van fer pujar a un autocar que ens acostaría des de Roquetes al barranc de la Caramella. Tot seguit havíem de fer una aproximació de 2Km a peu per arribar a la sortida de la cursa, i així evitar “embotellaments” provocat per tots els participants. El primer autocar estava format per gent “ normal” i el segon amb els màsters cracks , si home!!! Aquells que en comptes de córrer, volen!.

Només començar el Xavi , la Noelia i l’Edu ja van agafar embranzida i van tirar cap a munt i darrera lo Jordi i jo, que en tot moment vam anar darrera de la Isa Arasa ( una dona a qui admiro molt, ja que és una crack de les curses ), això va fer que la cursa a més de bonica fos divertida i entretinguda.

La cursa va transcórrer molt bé, millor del que ens pensavem, però al coll del vicari, el temps es va capgirar i va començar a nevar i a fer molt vent. Jo m’esperava trobar-me a l’arribada amb els “gadjetobrassos” del Lluc i el Ruben però……….. feia un fred… que s’haguéssin quedat com uns glassons. L’arribada per això va ser molt emocionant, els nostres amics; la Meritxell, Lluc i Ruben ens van estar esperant i ens van portar la roba de recanvi ( moltes gràcies xics!!!). Unes abraçades, uns petons i cap a vall… però aquesta vegada amb cotxe!!!. Tots varem quedar amb molt bon sabor de boca i una vegada més una molt bona organització de la cursa.

Xavi Ocaña 1:26:37
Noelia Barberà 1:30:11
Eduard Caballero 1:30:16
Vanesa Ruiz 1:41:05
Jordi Vidal 1:41:50

Un cop més l’Equip Trail Masdenverge fen-li una guinyada a l’esport !!!!

Vanesa Ruíz

Equip Trail Masdenverge