30 de gener 2011

Cursa Mont Rodon 2011

Qui m’ha manat a mi posar-me aquí dins!‏

Aquesta és la frase que sempre em ve al cap quan estic enmig de la muntanya corrent, però conforme van passant els minuts vaig agafant mes força, i no se si es que ja només penso en respirar i avançar, que poc a poc se me’n va del cap; i quan arribo a la meta la primera paraula que em ve al cap és gràcies, no gràcies per haver arribat, que també, sinó gràcies a l’equip de Trail per motivar a la gent com jo i poder arribar a fer aquestes curses.

Diumenge 30 de gener de 2011, l’aventura es concentrava a Matadepera (Terrassa), 12 km per davant, per alguns dels nostres ja era la segona vegada que participaven però per la resta era la primera i crec que a tots ens va agradar l’aventura, encara que, més de la meitat de la cursa fos muntanya amunt!!! Molt amunt... allò no s’acabava mai!!!! però ens ho vam passar d’allò més bé i sobretot al dinar que amb tanta gent que érem semblava un convit!

La inauguració de la temporada 2011 ha estat immillorable, amb 14 corredors de l’equip de Trail Masdenverge entre els prop de 500 inscrits a la cursa, amb noves incorporacions com en Visu que ens va deixar a tots impressionats amb un temps magnífic, que tremolin que aquest any tindrem nous podis. La secció femenina cada vegada amb més representació: Noelia fortíssima, Vane sempre amunt, Maria pista que vinc, jo mateixa bufa que bufa i la Eva debutant que es va deixar enganyar per la Noe, totes vam superar el repte.

Les recuperacions dels lesionats Angel i Lucas que poc a poc van tornant a recuperar la força al genoll dolent, de moment el bo fa una mica mes de faena.

Josep que gairebé sense entrenar segueix a primera fila, Jordi com sempre entre la elit, Xavi i Edu intentant-se superar entre ells i a ells mateixos, Emilio que sempre discret no afluixa mai i Josep Ironman que quan arriba just acaba d’escalfar, en resum una colla que fa goig, a la sortida i a l’arribada encara més! animant del primer a l’últim.

I sense oblidar-nos dels suporters, la Palmi, Pol, Marti, Josep, la Fani, i la Meri que jo crec que a la pròxima ja s’animen i comencen a córrer amb la resta que ja els hi endevinem les ganes a la cara.

Així que SALUT i FORÇA!! I animeu-vos a la propera que val la pena !!

Jordi Vidal Perez 00:52:43
Xavi Ocaña 00:57:12
Eduard Caballero 00:58:11
Noelia Barerà 1:01:42
Lluc Barberà 1:01:45
Josep Tomas Barberà 1:01:48
Vicenç Garcia 1:05:28
Emilio Monfort 1:10:46
Josep Ocaña 1:10:46
Vanessa Ruiz 1:15:40
Eva Castells 1:22:28
Angel Andres 1:29:38
Natalia Caballero 1:29:38
Mª Jesus Tomas Barbera 1:29:38


Aquesta vegada des de Matadepera, fent-li una guinyada a l’esport!!!!

Natalia Caballero

Equip Trail Masdenverge