27 de febrer 2011

III Cursa Muntanya La Cameta coixa

DEBUTS A LA 1ª DE LES TERRES DE L’EBRE

Com cada any va sent habitual, l’Equip Trail Masdenverge enceta la temporada a les Circuit de les Terres de l’Ebre participant a la Cursa de muntanya la Cameta Coixa, de Miravet. Em de remarcar però, un inici de temporada amb noves incorporacions a l’equip en les dues modalitats, tant en la cursa com en la marxa. I d’altra banda la Inscripció definitiva del Club Centre Excursionista Masdenverge (CCEM) tant a la FEEC com a l’Ajuntament de Masdenverge com entitat esportiva.

Aquest passat 27 de febrer 14 esportistes masdenvergencs de totes les edats van participar a la 3ª Cursa de muntanya la Cameta Coixa a Miravet. Els participants podien triar en fer la cursa, de 18Km amb 1200 mts de desnivell positiu, o bé la marxa de 12Km amb 400 mts de desnivell també positiu. Tant un recorregut com l’altre quasi tot per sender, camí o pista forestal.

El dia començava ventolejat... les incerteses de vestuari feien més notables els nervis entre els sis corredors disposats a fer la cursa. Entre ells un Lluc que despres de la lesió ja tenia ganes de sentir altra vegada les sensacions de la competició. Destaquem també la Noelia i Emilio, reafirmant la seva condició de corredors de curses de muntanya, i com no... el nostre nou fixatge de la categoria de veterans, Visu. Tampoc ens em d’oblidar de la perseverància i constància dels corredors Eduard i un servidor Xavi.

Una volta inscrits i amb els pitralls estampats a la camiseta, emprenent camí de la sortida, tot corrinyant i esperant que els nostres companys que participen a la marxa ja estiguin a la sortida tots preparats per encetar la prova.

Sota la banderola de sortida ens troben tota una afició res d’envejar a la d’altres equips, per un costat els debutants Claudio, Nati i el jove Jordi, acompanyats dels també debutants Montse, Palmi i incansable Martí. I per l’altre costat, els ja veterans de les curses Natalia, Sisco i Marcel, tots preparats per començar...

Despres d’un poc d’incertesa a la sortida, per fi es dona la sortida a una prova que a “priori” semblava corredora com els altres anys... però ben aviat ens assabentem que les modificacions en el circuit havien fet de la cursa de Miravet una cursa de les dures del circuit. El recorregut quasi tot canviat respecte als altres anys, transcorria tot per senders i corriols que havien estat oberts per la cursa, i tant les baixades com les pujades, eren molt tècniques i complicades.

A mesura que els participants masdenvergencs de la cursa anavem arribant ja notavem les cridories dels participants també masdenvergencs de la marxa que ja havien finalitzat la prova.

Un cop acabada la prova i entre pa i llonganisses, tots comentant que tot i la duresa de la prova, haviem gaudit de la cursa i el més important, que tant els veterans com els novells ja pensavem en el propera...

Felicitem a l’organització de la cursa per l’atenció, l’orginalitat i la feina ben feta.

CURSA
Lluc Barberà 2:25:19
Eduard Caballero 2:42:16
Xavi Ocaña 2:52:02
Noelia Barberà 3:00:16
Vicenç Garcia 3:17:01
Emilio Monfort 3:22:59

MARXA
Natalia Caballero 1:49:00
Angelica Sanchez 1:49:00
Palmi Carles 2:25:00
Sisco Alcalde 2:32:00
Marcel Farnos 2:32:00
Montse Parrot 2:41:00
Marti Garcia 2:57:00
Jordi Ferreres 2:57:00
Claudio Ferreres 2:57:00
Nati Ripolles 2:57:00

Una vegada més i amb cares noves i jovens promeses... fent-li una guinyada a l’esport!!!

Salut i cames!!!

Xavi Ocaña
Equip Trail Masdenverge
Club Centre Excursionista Masdenverge