01 de març 2011

3a Pujada a la Foradada

7.45h del diumenge 13 de març de 2011, quedem part de l’equip trail masdenverge a casa de Lluc per anar a la cursa de la ràpita; aquest any amb nou itinerari, pitjor o millor? Jo crec que diferent. 21Km amb 1100 mts de desnivell positiu.

Els components de l’equip varem ser; Augusto (la tornada i igual de fort com sempre), Xavi (ell sempre amb la carona de fred ), Visu (una altre que ha caigut a la trampa de les curses…), Josep (sempre alegre i amunt ), Edu (tant animat i optimista com sempre ), Lluc (a tope!!!!!! a recuperar lo temps perdut!!!), Noelia ( …..lo bò de l’equip es fa esperar), lo Jordi (animat i sense cafés), MºJesús (que aviat farà el seu debut……..creu-me si he caigut jo, tu també ho faràs!) , Natàlia i Angelina (elles sí que són unes craks!! No els hi fa por res, van a per totes!!!) i m’he deixat per últim a L’Angel, qui li apassiona les curses (ànims que aquesta lesió es curarà aviat i tranquil que les curses es fan cada any ). Ah! I jo que feia el debut en una cursa de 21 km! ( tot i que 5 minuts abans encara dubtava de fer-la o no ja que arrossegava una miqueta de constipat, però gràcies als ànims de la Noelia i lo Jordi em vaig animar i la vaig fer).

La cursa va ser molt bonica, va transcórrer per la cresta que porta a la foradada i part de la serra del Montsià. Va fer força calor però la terra mullada de la pluja del dia anterior va fer que fós més soportable (tot i que les pedres relliscaven bastant). Pujada, pujada…..baixada …torna a pujar, torna a baixar etc…i torna a pujar el Cristo, ja us podeu imaginar què li vaig dir!!! . Al final veig a la Noelia amb la bandera, passem una mica de vergonya a la meta i sí, repte aconseguit.

Tot seguit la Noe i jo anem a la dutxa i mentre ens queixem de la cursa ( jo penjo les sabatilles, sembla que m’hagin apallissat, això no és per a nosaltres, m’he caigut moltes vegades……aquesta és la última!) entre una xica i crida a la Noelia que ha d’anar pujar al pódium i després tornen a entrat que jo també he de pujar!!!! Si és que no ens podem queixar……

I res, per segona vegada he de donar unes gràcies enormes a lo Jordi, que sense ell no la podria haver acabat i a la Noelia ( que sempre em motiva). I a tot un equip la mar de sa i trempat!!!!

CURSA
Eduard Caballero 2:44:07
Josep Tomas 2:52:59
Augusto Tomas 3:07:54
Xavi Ocaña 3:12:55
Lluc Barberà 3:12:56
Visu Garcia 3:12:57
Noelia Barberà 3:16:53
Vanesa Ruiz 3:34:09
Jordi Vidal 3:34:11

MARXA
Mª Jesús Tomas 2:26:15
Natalia Caballero 2:30:42
Angelina Sanchez 2:30:44
Angel Andres 2:37:55

Una vegada més…fent-li una guinyada a l’esport!!!

Molta sort a la UT Xerta!!!!!Vanessa Ruiz
Equip Trail Masdenverge