27 de juny 2011

MASDENVERGE AMB LA VOLTA CATALUNYA SOLIDÀRIA

El passat 11 de juny començava la Volta a Catalunya a Roquetes i després de 12 etapes amb una mitja diària de 80 km vaig haver de parar. Una lesió crònica em posava el futur en perill, només quedaven 300 km dels 1200 previstos però.... la millor opció i la més intel·ligent era aquesta.

Al trucar a la família per dir-los que no podia seguir, el meu germà es va oferir en acabar-la, un gran detall per part seva. La volta a Catalunya s’havia convertit amb el repte de tots, molta gent depenia que aquest finalitzés amb èxit (saharauis) i la dimensió que havia agafat era una altra. Tot plegat, va fer possible que el 25 de juny arribéssim a Roquetes.

Ha estat un repte impressionant, s’ha implicat moltíssima gent i el resultat solidari ha estat excel·lent: s’han recollit més de 3000 kg de menjar, increïble! D'aquí uns dies el menjar es portarà a Barcelona i d'allí, mitjançant una caravana solidaria, arribarà al campament dels refugiats saharauis.


Aquesta vegada Albert Giné (referent esportiu de les terres de l’ebre) en representació de l’Equip Trail Masdenverge, fent-li una guinyada a l’esport!!!

Des del Club Centre Esxcursionista Masdenverge (CCEM) volem agrair a Albert Giné i a tots els masdenvergencs la magnífica implicació i col·laboració amb els refugiats saharauis