07 d’agost 2011

1ª MILLA URBANA MASDENVERGE

Una vegada més el Club Centre Excursionita Masdenverge (CCEM) fent una guinyada a l’esport amb l’organització de la 1ª Milla Urbana Masdenverge.

Aquesta vagada ha tocat a Masdenverge...El passat dia 5 d’agost, el CCEM va organitzar, pel motiu de les festes majors, la primera milla urbana a Masdenverge, amb la intenció de promure encara més l’esport a municipi i poder gaudir d’un mati esportiu a la setmana de festes.

La cursa, com molt bé indica el nom, transcorria per sol urbà i s’havia de recorrer una distància de 1680 metres, amb sorida i arribada la plaça Espanya.

Es va donar el tret de sortida a la cursa cap a les 12 del mati amb una cinquantena de valents participants de totes les edats, que tot i estar cap a la fi de les festes i amb les condicions físiques mermades per la falta de dormir i els excessos dels apats, van voler correr a un esdeveniment esportiu per tots els públics.

Als poc més de 5 minuts ja es veien arribar, carrer del Pou amunt, els dos primers participants seguits per un contagotes de participants que amb valentia corrien contra l’asfalt i la calor de l’estiu.

En finalitzar una cursa del tot llimpia i sense cap incident es va procedir a l’entrega de premis per part de les autoritats, on van ser guardonats els tres primers participants absoluts, les tres dones més ràpides de la milla, i com no, els participants més joves i de més edat masculins com femenins.

Estem molt contents de la participació de tots els intrèpids corredors i animem a tota la resta per properes ocasions. Agraim també la col·laboració per part de la regidoria de festes i esports.

Fins la pròxima!!!

Salut i cames!!!!
Xavi Ocaña
Club Centre Excursionista Masdenverge