12 de febrer 2012

3a Cursa Lo frare. Ginestar

Dia 12 febrer 07:45 matí, 2º negatius molt de fred, surto de Masdenverge direcció a ginestar on es celebra la 2ª cursa de les terres de l'ebre.
Molta pena al sortir ja que tots el meus companys no m'han pogut acompanyar en aquesta cursa, ja que jo tenia moltes ganes de fer la cursa per a provar realment com estava el meu genoll.
Son les 09:30 1 grau negatiu en molt de vent, molta gent vinguda de totes les terres de l'ebre preparats per començar una nova aventura, davant teníem 23 kilòmetres en 890 metres de desnivell acumulat.
Vam començar puntuals i en lo tram de sortida els corredors més punters ja es van fer notar agafant molta ventatja respecte al gran grup, jo en la meva línea vaig agafar un ritme constant, al meu paset ja que l’objectiu era arribar.
Vaig passar els primers kilometres i el fred em va passar com per art de màgia, vaig arribar al primer control de pas, bé molt bé estava molt content de com anava tot.
Devíem anar pel kilometre 8 quan "zas" un mal pas i vaig fer un mal "gesto" al genoll, quina temor em va fer molt de mal, em pensava que m’havia tornat a trencar lo menisc, vaig continuar uns 2-3 kilometres caminant en dolor, però poc a poc em va anar marxant i tot va quedar en un "susto".
Vam arribar al cim de la cursa, el dolor ja m’havia marxat, començava la baixada i jo estava molt satisfet de com havía anat el primer tram, vaig arribar al últim avituallament ja en molt de cansament a les cames per falta de rodatge, en arribar al tram asfaltat ja a la entrada del poble em vaig sentir molt satisfet, havia complit el meu objectiu """"arribar"""".
Al cap de 3 hores i 5 minuts vaig creuar la arribada, molt molt satisfet.

Esperant que la pròxima cursa s’animen tots els meus companys del equip ja que son ells l’ànima, vos saluda el veterà del equip

Visu Garcia Guiu
Trail Masdenverge