24 d’abril 2012

Cursa Bombers 2012

FANTÀSTICA cursa dels Bombers!! en una nova edició dels 10.000, per a mi, més espectaculars que podem trobar a les nostres terres en una barreja de competició i festa.
Aquest any un grup de monjos, amb hàbit i tot, s’amagaven sota les seves caputxes a la línia de sortida, fins que, quan encara faltaven uns minuts per el compta enrere van començar a fer sonar els seus violins i timbals, entonant una musica que recordava a la celta però mes accelerada, fent que tots els corredors comencéssim a saltar i aplaudir ja abans de començar a córrer. Uns segons més tard es donava la sortida i, poc a poc, tots anàvem trepitjant les alfombretes que posaven a zero els nostres cronos i sortíem tan ràpid com podíem entre els mes de 25.000 corredors que aquest any es van aplegar davant de la estació de França.
 El recorregut com tots els anys impecable, amb la enganyosa pujada del Paral·lel, les bandes de batuka per Gran Via que et fan oblidar el cansament i la baixada per Pau Clarís que amb el mar de fons que ja et porta la frescor de l’arribada per anar preparant l’esprint final. En aquesta edició de la cursa dels Bombers la participació de l’equip Trail Masdenverge (amb el suport de Aequo Advocats) va ser més nombrosa que l’any anterior, amb cinc corredors, la Vane, Natalia, Noelia, Jordi i jo mateix, que vam disfrutar de una gran festa, aquest cop per asfalt.
Us animem a que l’any vinent us sumeu, ja que nosaltres segur que repetim!!


Eduard Caballero
Equip Trail Masdenverge