10 d’abril 2012

Intens

Bé amics, des de ja fa uns mesos, un parell de companys i jo, estem ampliant els coneixements del CCEM amb la formació del curs de Certificat de 1é Nivell d'Excursionisme. Cosa que a part d'ampliar els nostres coneixement ens servirà per poder ser monitors d'esports de muntanya...

Quan ens va inscriure ni nosaltres ni la gent del nostre entorn pensavem, ni de bon tros, que seria tan intens, però amb molt de sacrifici i persistència ho estem tirant endavant.
Ja quasi finiquitat el bloc comú del curs, el passat diumenge 25 de març vam començar la part específica, i ja podem dir que...ara bé lo bo!!!
Com ja he dit diumenge passat vam començar la part específica amb 4 horetes de teòrica pel matí i caminadeta a la foradada on ens van començar a ensenyar a llegir els mapes i saber planificar i guiar una excursió sense haver estat mai al lloc.
Encara que hi havia molta gent que tot allò no li venia de nou, jo vaig trobar la primera classe molt i molt interessant i vaig apendre moltes coses, i per mi el més important de tot, queem vaig quedar amb ganes de més i de saber més coses relacionades amb la muntanya.
Bé, no em vull fer el pesat, ja tenim ganes de tornar al "lío" i de fer-li una altra guinyada a l'esport i aquesta vegada amb un grupet de companys de classe collonuts i amb molt bon "rotllo".

Fins la propera
Salut i cames
Xavi Ocaña

Club Centre Excursionista Masdenverge