17 de juliol 2012

II Milla urbana de Masdenverge


Ei, amics!!! Com molts masdenvergencs i moltes masdenvergenques ja saben, el dia 3 d’agost vam celebrar la 2a Milla Urbana de Masdenverge.

Igual com l’any passat, l’assistència va ser d’uns cinquanta participants, tot i ser divendres de festes al migdia i amb una calor intensa. En particular, vull destacar la gran participació de l’Equip Trail Masdenverge, tot i ser els organitzadors de l’esdeveniment. El recorregut va ser el mateix que el de l’any passat, sense cap tipus de variació, amb sortida i arribada a la plaça d’Espanya.

En finalitzar la cursa —del tot neta i sense cap incident— es va procedir a l’entrega de premis per part de les autoritat. Van ser guardonats els tres primers participants masculins absoluts, les tres dones més ràpides de la milla i, com no podia de ser de cap altra manera, els participants de més edat —tant masculí com femení— i el xiqueta/a més jove de la cursa.

Des del Club Centre Excursionista Masdenverge vull agrair la participació de tots els masdenvergencs i de la gent de fora que cada vegada més ve a Masdenverge a fer-li una guinyada a l’esport amb tots natros...

Gràcies a tots i fins a l’any que ve!!!

Salut i cames!!!
Xavi Ocaña
Club Centre Excursionista MasdenvergeCLASSIFICACIONS

FOTOS
Consulta el reglament de la prova.