03 de setembre 2012

III Km Vertical La Caramella-Caro
Bé amics, com ja sabeu el dissabte es va celebrar el Km vertical de Caro. Els dies previs la nostra màxima preocupació era la calor, ja que la sortida era a les 16.30h. Per sort el temps ens va donar una treva. Des de l’organització ens informaven, abans de pujar als autobusos que la temperatura a d’alt a Caro era de 10ºC.

Vam emprendre el viatge en autobús, com los xiquets que els porten d’excursió, entre “xistes” de pepinos i els típics comentaris de “estic fatal”, “fa dos setmanes que no faig res”... en un momentet estàvem al puesto. Durant l’aproximació al corralet vam poder comprovar que la nova samarreta causa furor i sobretot és vistosa perquè ens van dir  varies vegades : “Xeic aquestos de Masdenverge quina gentada que sou” jeje...

Tret de sortida primer per les dones, a on la nostra Noelia emprenia l’aventura en solitari i 15 minuts després sortíem els homes. Sortida rapidíssima, després de poc més de 200m agafàvem la sendera amunt amunt, tots els que estaven fatal i que feia dos setmanes que no entrenaven ja els hi havia perdut de vista! Ens vam quedar Augusto i un servidor i xino xano entre algun que altre renec i el ja típic pensament de “Qui en manarà a mi ficar-me en aquestos fregaos”, van anar passant  prou bé els 3 primers quilometres , però llavors Augusto va dir: Ara ve lo bo!, i xiquet si tenia raó, vam començar a pujar i pujar casi a 4 potes  durant 1 Km fins arribar al pròxim avituallament. Després d’aquest va vindre una zona més corredora, allà es on es va veure la falta d’entrenament i a on vaig patir més, però de seguida tornàvem a encarar la última pujada fins al coll del vicari i d’allà en un momentet ens plantavem a meta a on es esperaven tota la colla, que com sempre son els que més es sentien i més van animar!

Personalment molt content de poder tornar a disfrutar amb l’equip d’un dia d’esport, a veure si a la pròxima ens podem superar i encara fem més colla.

Del Km vertical dir:  una gran cursa amb una excel·lent organització, el fet de que en la seva III edició hagi entrat dins del circuit català de Kms verticals, demostra la bona feina feta en les anteriors edicions.

Resultats:

Posició  Nom                                                     Temps
12          NOELIA BARBERA ARASA             1:33:10

66          XAVIER OCAÑA AMARE                1:22:16
82          LLUC BARBERA ARASA                  1:25:32
95          EDUARD CABALLERO PADILLA    1:28:13
119        ANGEL ANDRES CASTELLANO     1:32:16
120        AUGUST TOMAS ABADAL              1:32:17
132        JOSEP TOMAS BARBERA                1:35:36
Fins a la propera!
Angel