12 de setembre 2012

VI Cursa de Muntanya de Falset

Si la data de la cursa de muntanya de la Vila de Falset ja és senyalada de per si, aquesta 6ena edició encara la feia més especial i tot i la gran quantitat d’actes previstos per aquesta jornada per tot el territori el numero de dorsals preparats per prendre la sortida no va minvar una participació que superava els 350 corredors, entre la cursa curta i la llarga.

El recorregut de la cursa de 22km, va ser el mateix que l’any anterior amb més avituallaments i una il·luminació del túnel fantàstica (almenys a l’anada perquè a la tornada tornava a estar ben fosc...), en la seva majoria molt corredor i excepte la cronoescalada amb la seva pujada vertical a quatre grapes la gent anava “volant”, de fet es tan corredor que el risc de “volar” i tindre alguna aterrissada s’incrementa moltíssim i com no... quan les forces ja anaven justetes i les cames pesaven prou per arrossegar-les més que aixecar-les a un parell de km del flotador una pedra fora de lloc em feia tastar el gust de la terra seca que fa possible aquest gran vi que dona el territori (molt millor el gust del vi...). Així que amb mans, colzes, genolls i costelles pelades creuava la meta aquest any si per davant de Lucas, Xavi, Angel, Augusto, Jordi, Josep.... que no van aconseguir passar-me!!!

A la cursa de 13km, un any més el Vicenç i la Noelia van fer un paper molt destacat, alternant-se durant tota la cursa, la Noe adelantant a les pujades i el Vicenç a les baixades van creuar la meta amb els braços en alt tots dos junts i tot i que el nivell dels corredors cada any és més alt, la Noe va aconseguir pujar al tercer calaix del podi (Visca AEQUO!!) i en Visu va entrar dintre dels 10 millors de la seva categoria!! Felicitats a tots dos!!

Una gran cursa i millor organització.
Felicitats a la vila de Falset.

ECP