27 de gener 2013

Mitja Marató de Terrassa


Aquesta vegada ens enfrontàvem a un nou objectiu i aquest cop fora del nostre terreny, es tractava d’una cursa d’asfalt.  Jo des de l’any passat, després de fer d’animador juntament amb la Ma. Jesús a la Noelia i Eduard, que tenia en ment corre aquesta mitja, ja que fa gracia poder córrer pels carrers que habitualment veus plens de cotxes.
 El matí es presentava fresc però sense arribar a ser fred, al meu gust temperatura ideal per córrer. Ens vam posicionar molt endavant a la línia de sortida, seguint els consells d’Euard, ja que els primers quilometres transcorren per carrers estrets i amb 2000 corredors era fàcil trobar un embús. 
Tret de sortida i a córrer, el primer quilòmetre va ser vist i no vist. Vaig decidir abaixar el ritme perquè sinó no arribaríem massa lluny, van anar passant els quilometres més ràpid de lo que em pensava, hi havia trams d’anada i tornada per l’altre sentit en els que ens podíem saludar i donar-nos ànims. Fins a la meitat de la cursa vaig anar tranquil pensant que el ritme era bo, però a partir de la meitat patia de com respondria el cos, ja que no havia fet cap entrenament de més de 12 Km i molt menys a aquell ritme. Al contrari que els bons fondistes que intenten mantindré un ritme constant, jo anava dosificant al trams de pujada i als de baixada a topeeee. 
Van anar passant els quilometres i ens vam plantar al 17, a partir d’allà tot aigüeta amunt fins a la meta, el ritme va baixar considerablement però amb els ànims de la gent i pensant que això ja ho teníem al sac vaig poder entrar a meta amb un temps millor del que m’esperava.

Tots molt contents pel temps aconseguit i sobretot per haver-la pogut acabar, ja que per alguns era la nostra primera mitja marató d’asfalt.

Classificacions

Eduard Caballero              1:31:15
Lluc Barbera                     1:31:32
Angel Andrés                    1:40:33
Noelia Barberà                 1:43:26

Un dia més fent una guinyada a l’esport.