10 de març 2014

PRIMERA DE L’ANY…

Sí, sí… Encara que siguem l’Equip Trail Masdenverge, per a molts de natros va ser la primera de l’any i esta vegada d’asfalt.
El passat dia 9 de febrer vam apropar-nos a Tortosa per a disputar la 1a Mitja Marató de Tortosa, una cursa de dos voltes a un circuit urbà, creuant el riu Ebre en diverses ocasions, en un total de 21,097 km.  Sí, com us he dit, pera  mi la primera de l’any i una bona prova per a seguir la posada a punt per a celebrar la meua primera marató d’asfalt el pròxim mes de març a Barcelona. Ja sabeu que a l’Equip Trail som gent de reptes i este n’és un.
Així, uns quants de l’Equip —Visu, August, Lluc i jo— vam tirar cap a Tortosa amb la il·lusió d’assolir el nostre repte particular. Jo, personalment, havia quedat amb el meu cosí Josep per a acompanyar-lo i dur un ritme constant i prou ràpid, pensant en Barna.
Com sempre ens passa, algun més nerviós que d’altres, decidim començar a escalfar un poc mitja hora abans... Sí, ho heu sentit bé: escalfar!! I ja sabeu que jo no sóc molt amant d’escalfar abans d’hora. Però bé, a la faena i comencem a estirar les cames. Ja quasi a punt de donar el tret de sortida, sorpresa!! Com sempre, la nostra cleca particular estava esperant-nos a la sortida per a animar-nos durant la prova.
Només començar, com sempre ens passa, cadascú ja es posa al seu lloc. Jo, esta vegada, decidixo acompanyar el meu cosí i em poso a marcar ritme. A mesura que els quilòmetres van passant, ens anem creuant uns amb els altres tots controlant si anem bé o malament. Jo vaig còmode i faig, amb el meu cosí, una primera volta en poc més de 45 minuts, un temps millor del que teníem previst.
Emprenem ja la segona volta i última, durant la qual ens anem trobant en tot moment la nostra cleca particular a molts llocs, cosa que és d’agrair, i molt!!! A mesura que ens creuem en tots els membres de l’equip, ens anem animant. Culminem el 16 i intento pujar un poc el ritme per a vore si mon cosí respon,  però tot i l’esforç que porta fent durant tota la prova, decidixo, al km 18, augmentar ritme i fer en solitari els últims 3 km per sota dels 4 min/km, acabant la prova en un temps real d’1:32:39.
Un cop tots a l’arribada, molt contents d’haver assolit tots els nostres objectius particulars, però vull fer una menció especial per a Visu per haver fet la seua primera mitja marató d’asfalt en un temps més que bo i a Lluc per acabar la prova en un temps increïble, tot i els problemes físics. Ànims Lluc!!
Temps reals particulars:
Classificació


146
Lluc Barberà
1:32:33
147
Xavi Ocaña
1:32:39
171
Josep Ocaña
1:33:55
260
Augusto Tomàs
1:39:55
324
Vicenç Garcia
1:44:38


Creieu-me si us dic que dóna goig fer una guinyada a l’esport acompanyat d’estos bons amics!!! Gràcies als corredors i als animadors!!!
Salut i cames!!!
Xavier Ocaña

Equip Trail Masdenverge – 3Dreams